facebook3Перо Шварц бр.2, Куманово; 031/411-893, 071/248-812
#
01 / 03
02 / 03
03 / 03

#


protetika


parodontologija


estetska medicina


konzervativa

 

Закажете бесплатен преглед на телефоните

 

031 411 893 или 071 248 812  

 

 

Наша визија е овозможување на пациентите здрава и убава насмевка во тек на целиот живот со примена на највисок стандард, стручност, квалитет и модерна технологија